Jdi na obsah Jdi na menu
 


POZVÁNKA NA ZKOUŠKY ADEPTŮ NA POSUZOVATELE

24. 4. 2009

POZVÁNKA

NA ZÁVĚREČNÉ ZKOUŠKY ADEPTŮ NA POSUZOVATELE DRŮBEŽE

 

Závěrečné zkoušky adeptů na posuzovatele drůbeže se budou konat ve dnech 15. a 16. května 2009 při příležitosti konání výstavy ve Slaném.

Zkoušek se zúčastní tři adepti na posuzovatele a pět zkušebních komisařů. Ke zkoušce byli pozváni př. Čanecký, Lipowski a Philipp. Př. Vadlejch se na vlastní žádost zkoušky letos nezúčastní.

 

Program zkoušek:

Sraz zkušební komise bude na výstavišti ve Slaném v pátek 15. 5. 8:00 hod.. Poté zkušební komisaři provedou posouzení celé expozice drůbeže a výběr zvířat k praktické zkoušce.

Sraz adeptů bude 15. 5. ve 13:00 hod. na stejném místě. Poté je bude čekat praktická zkouška. Adepti budou posuzovat 40 kusů drůbeže v kleci pohledem a 10 kusů kompletně, včetně posouzení „v ruce“ a vyplnění oceňovacích lístků.

Výstavní areál ve Slaném je situován v jižní části města na Smečenské ulici v areálu modelářského střediska u firmy Balmat. Od vlakového nádraží je vzdálen asi 1 km jižně. Při jízdě autem od Prahy po rychlostní komunikaci R 7 pokračujte z exitu 18 – Slaný východ po silnici I. třídy č. 7 směr Louny a na dalším sjezdu odbočte vpravo a přes přípojku pokračujte po komunikaci č. 236 směr Slaný centrum. Po vjezdu do Slaného se už nacházíte na Smečenské ulici.

Po provedení praktické zkoušky se přesuneme do asi 18 km vzdáleného Peruce, kde jsem zajistil ubytování a stravu v hotelu Skot, U Koupaliště 151, Peruc. Najdete jej na výpadovce z Peruce č. 239 směr Slavětín a Louny. Komisaři budou mít k dispozici pětilůžkový pokoj (cena za pokoj, tj. 5 noclehů i se snídaněmi, je 1560,-Kč) a adepti pokoj třílůžkový (cena za pokoj i se snídaní 1370,-Kč). Každý pokoj má vlastní koupelnu a WC. V hotelu je restaurace a bar.

V sobotu 16. 5. po snídani budeme pokračovat teoretickou částí zkoušky, která se skládá z testu a ústní části. Opět máme zajištěn salonek pro nerušené jednání. Ukončení zkoušek plánuji někdy po obědě či v odpoledních hodinách.

Adepti si veškeré své výdaje na zkouškách hradí sami!

Pokud nebudete moci najít výstaviště ve Slaném, kontaktujte předsedu ZO př. Libora Kučeru na tel. 736 770 005, který vám rád poradí. Telefonní číslo do hotelu Skot je 415 652 529.

 

                                             Miloslav Procházka